Logopedie in MC Twello

Door onze lokatie in het MC Twello is Logopediepraktijk Twello makkelijk bereikbaar en ‘laagdrempelig’ voor de inwoners van Twello (en omstreken). Ook werkt de praktijk nauw samen met andere zorgverleners in het Medisch Centrum.

De doelen van Logopediepraktijk Twello zijn onder andere het vergroten van de communicatieve en de eet- en drinkmogelijkheden van de mens. Met een enthousiast team van zes logopedisten kunnen ze veel specialistische behandelingen geven op het gebied van taal, lezen, schrijven, spraak, eten en drinken, overige mondgewoonten, stem en gehoor.

Bij aanmelding wordt u binnen 24 uur teruggebeld en kan de behandeling binnen een week gestart worden, zonodig met een overdracht van een collega logopedist. We zijn 5 dagen per week beschikbaar.

Met een medische indicatie worden alle logopedische behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts/ specialist nodig*.

Wanneer u twijfelt of logopedie u, uw kind of een naaste, kan helpen dan neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact op met de logopedist.

Wij zijn u graag van dienst,

LOGOPEDIEPRAKTIJK TWELLO
Gevestigd in het MC Twello
Raccordement 8 J
7391 BT Twello
info@logopediepraktijktlt.nl

0571-260202

Behandelend logopedist

Evelien Witteveen is bereikbaar op 06-11863966